ANUNȚ IMPORTANT

Primăria Dumbrăveni, prin intermediul viceprimarului ,are format un grup de acțiune care este implicat activ în situația refugiaților din vama Siret.

Primaria a fost prezentă la Siret încă din primele momente ale dramei suferite de cetățenii ucrainieni în urmă acestui război condamnabil.

Prezența e realizată prin colaborarea directă cu Asociațiile "MGM" și "Miros de cer" prin intermediul cărora sunt preluaț refugiații, li se asigură cazare și mâncare și deplasarea spre alte locații. În Dumbrăveni sunt cazate in jur de 80 de persoane acum și disponibile atât cât este cerință.

Primăria are trimis în vama Siret și un translator iar toate contactele se fac la nr.0744584214 la care raspunde viceprimarulu Comunei Dumbrăveni / Doamna Adina Rotaru care este în legătură directă cu oameni trimiși în vama Siret.

E o situația în care solidaritatea şi iubirea față de oameni poate înlocui crima și ororile acestui conflict. Implicarea bisericilor și a credincioşilor în salvarea situației e salutară și e parte din rolul public și social al acestora.

Primarul Comunei Dumbraveni ,Ioan Paval .
??❤️??